skip to content

Vertalingen

Wij bieden u vertalingen met topkwaliteit voor een ruime waaier aan talen: voor talen uit Centraal- en Oost-Europa, voor Noord- en West-Europese talen, maar eveneens voor Aziatische en Arabische talen. Aarzel voor andere talen zeker niet om met ons contact op te nemen! Voor uw project garanderen we u de beste vertalers en een strenge kwaliteitscontrole. Wij helpen u met al uw vertaalopdrachten: technische vertalingen, beëdigde vertalingen, vertalingen voor elke doelgroep of voor intern gebruik: wij dragen zorg voor al uw projecten en kennen deze toe aan onze beste vertalers en revisoren, in functie van uw eisen.

Waarom is Skrivanek een uitstekende keuze?

  • Onze vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal.
  • Zij hebben een universitaire vertaal- of taalopleiding.
  • Velen van hen hebben beroepservaring in specifieke vakgebieden (bijvoorbeeld geneeskunde, informatica of economie) en zijn vaak lid van erkende beroepsverenigingen voor vertalers.
  • Wij selecteren onze vertalers zorgvuldig om aan de eisen van uw project te beantwoorden.
  • Voor de correctie van elke vertaling doen wij een beroep op native speakers om zo een onfeilbare stijl en een gepaste terminologie te garanderen.
  • Wij maken gebruik van de nieuwste informatietechnologie en leveren onze vertalingen zowel in de gebruikelijke als in speciale formaten, inclusief DTP-software zoals FrameMaker en QuarkXpress.
  • Wij werken met vertaalprogramma's (CAT-tools, computerondersteund vertalen) die het vertaalproces versnellen en zorgen voor een homogeen gebruik van de terminologie doorheen alle teksten van uw project.

Onze specialisaties

Om hoogwaardige vertalingen te leveren, moeten de vertalers over een uitstekende talenkennis beschikken. Daarenboven moeten zij perfect op de hoogte zijn van andere vakgebieden, zoals techniek, geneeskunde of communicatie. Om die reden werken wij uitsluitend met vertalers die beschikken over een diploma als vertaler en/of linguïst én over een diploma in een ander vakgebied of met langdurige ervaring in een andere sector. Zo kunnen wij taalkundige bekwaamheid en ervaring op een ander vlak met elkaar combineren, een voorwaarde sine qua non voor vertalingen van hoogstaande kwaliteit. Omdat wij al meer dan 15 jaar in de vertaalsector aanwezig zijn, kunnen wij vertalingen voor alle vakgebieden verzorgen. Of u nu een technische, medische, juridische of commerciële vertaling nodig heeft of een vertaling in verband met marketing: wij hebben de perfecte capaciteiten in huis voor al uw projecten. Onze project managers analyseren bij elk project uw verlangens en vertrouwen het vervolgens toe aan vertalers en revisoren die voor de vertaling van uw documenten over de noodzakelijke kennis beschikken. Zo bent u er zeker van dat de gebruikte stijl en terminologie overeenkomen met die van uw vakgebied.