Scroll Top

Skrivanek opnieuw TOP!

badge_global50-1

In het actuele onderzoek Language Service Markets: 2018 van het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Common Sense Advisory (CSA) wordt de Skrivanek Group opnieuw als één van de 50 internationale aanbieders voor vertaaldiensten en -technologieën genoemd.
Zoals uit het onderzoek van CSA Research blijkt, neemt de wereldwijde vraag naar taaldiensten en ondersteunende technologieën continu toe. De markt is in 2017 met 7,99% gegroeid. CSA schrijft dit toe aan de toenemende digitalisering van content, de gepersonaliseerde klantenservice en de groeiende globalisering. De 195 grootste taaldienstverleners vertegenwoordigen 13,88% van de industrie-inkomsten wereldwijd. Zij hebben meer dan 76.000 personen in dienst en zijn in vergelijking met vorig jaar met 16,71% gegroeid.
Al meer dan 24 jaar ondersteunt de Skrivanek Group zowel middenstandsbedrijven alsook grote concerns bij de internationalisering. Door het vervaardigen van meertalige content die perfect op de doelgroep is afgestemd, biedt de Skrivanek Group haar klanten de mogelijkheid om nieuwe markten te ontsluiten en de internationale communicatie probleemloos te laten verlopen – en wel op een kwalitatief hoogwaardige, snelle en consistente manier.
Juist daarom zijn wij er zo trots op dat wij opnieuw bij de Global Top-50 horen!

Een opmerking achterlaten